Flow FDX lokaalne soojustagastusega ventilatsiooniseade

Soojustagastusega suunavahetusega ventilatsiooniseade. Juhtimine toimub kas juhtmevabalt nutirakenduse kaudu.
– Ainult 3W, 1W tarbimine ooterežiimis
– Töökindel kuni -20 ° C
– Soojusetagastus kuni 85%
– Energiaklass A+

Tootekood: 810001

Soojustagastusega lokaalne suunavahetusega ventilatsiooniseade.
Fresh Flow tagastab kuni 85% väljuva õhu soojusest sisenevale värskele õhule.


NII TÖÖTAB IFLOW
Fresh Flow on kõige parem paigaldada sama korteri/maja erinevate tubade välisseintele. Seadmed töötavad vaheldumisi: üks eemaldab õhu 70 sekundiks, teine ​​aga samal ajal toob värske välisõhu asemele. Võimas Xenion ventilaator töötab koos keraamilise LTO elemendiga, kasutades väljuva õhu soojust – kuni 85% mis kantakse üle ruumi sisenevale värskele õhuga.


ÄISESTI ILMA KANALISEERIMATA
Traditsioonilised ventilatsiooniseadmed vajavad igas toas palju ruumi sissepuhke- ja väljatõmbekanalite jaoks. Paigaldustööd on sageli töömahukad ja kulukad. Seetõttu on paljudesse vanematesse majadesse üsna lootusetu paigaldada traditsioonilisi üldventilatsiooniseadmeid. See võib olla rahaliselt kallis kui ka tülikas.

Fresh Flow süsteem tagab tervisliku siseõhu kulutõhusalt ilma kanalite paigalduseta. Flow seadet on lihtne paigaldada ventilatsiooni vajava kuiva ruumi välisseinale, näiteks elutuppa või magamistuppa. Parimate tulemuste saavutamiseks installige vähemalt kaks seadet, töötades paraleelselt erinevates ruumides. Kuid võib ka ühe paigaldada. Enam seadmeid tagab kogu kodu kuivade ruumide tasakaalustatud ventilatsiooni. Maja niiskete alade ventilatsiooniga tegeleb vannitoa ventilaator (nt. Norte või Intellivent ICE).

Fresh Flow on välja töötatud spetsiaalselt Põhjamaade turu jaoks. Seadme saab paigaldada 185-310 mm paksustele puit- või kivi/betoonseintele, paksema seina korral on saada lisa pikenduskanal (vt. lisavarustuse alt). Toa seinal nähtava seadme osa võib tapeetida või üle värvida.


JUHTMEVABA JUHTIMINE
Fresh Flow süsteemi juhitakse juhtmevabalt nutirakenduse Fresh Ventilation või Fresh juhtpaneeli abil. Traadita võrgus toimub andmeedastus üksuste vahel sagedusel 868 MHz. Sagedus erineb teistest RF / Wi-Fi võrkudest ja selle ulatus on suurepärane: 20 meetrit siseruumides ja 250 meetrit väljas.


LIHTNE PAIGALDADA
Suurema osa paigaldusest saate ise teha, kuid elektriinstallatsiooni tohib teostada ainult kvalifitseeritud elektrik. Elektri ühendus toimub ruumi seina seadme sisekülje katte all, muid juhtimiskaableid ega seadmeid pole vaja. Sisemine kate võib olla pinnale kinnitatud või seina süvistatud. Kaanel on andurid, mis jälgivad ruumi niiskust ja temperatuuri. Rusikareegel; üks seade ruumi kohta (kuni 15m2).

Samuti on seadmete hooldamine lihtne ja hooldada võib ise.

Valikuline lisavarustus
– Kanalipikendus paksema seina jaoks
– Eraldi kontrollpaneel
– Siseruumide CO2 andur
– Niiskuse ja temperatuuri andur siseruumidesse
– Niiskus ja temperatuuriandur õue
– Õietolmufilter EU4
– Standardfilter

Kaubamärk

FRESH

Tehniline info

Energia tarbimine 4W
Pinge/sagedus 230V,EC
Võimsus kuni 43m3/h
Seinapaksuusele 180–310mm
Ava mõõt Ø180mm
Tööhääl 18-42 dB(A) 3m
Ühendus Bluetooth, RF868
Sertifikaadid: CE,S,IP20,Klass II
Materjal roostevaba teras, plast ja keraamika

Lae alla PDF tooteleht
Lae alla PDF paigaldus- /kasutusjuhend
Lae alla PDF energiamärgis A+

Rootsi toode, kvaliteet ja disain.
Fresh AB on üks juhtivaid ventilatsioonitoodete tootjaid Põhjamaades. Smålandi tehas suudab pakkuda lühikesi tarneaegu, paindlikkust ja kõrget kvaliteeti. Usaldusväärsed ja pikaealised tooted, 5 aastane garantii.

Alates 70ndatest on Fresh pakkunud oma klientidele kogu maailmas siseõhu parandamiseks kvaliteetseid lahendusi.